Hoe open je een Fifties diner?

Francine

Hamburgers, frietjes en een milkshake. Geserveerd door een serveerster in een polkadot jurk. Meer 50’r jaren kan toch niet? Als dit de enige ingrediënten van je nieuw te openen ’50s diner zouden zijn doe je je bezoekers toch behoorlijk wat tekort!

Er horen natuurlijk nog specifiek vijftiger jaren meubelen bij! En een juke-box waar Roy Orbison en Elvis Presley uitschallen! De meubelen kun je bestellen via onze website: www.kijkbijfrancine.nl alle soorten, maten en kleuren staan erop. Compleet met de maten waarin ze verkrijgbaar zijn.

Gaat het om veel meubelen in 1 afname? Stuur dan even een mailtje met je wensen naar: fr@ncine.nl dan ontvang je een offerte op maat.

Francine Verbiest KijkBijFrancine

Het bericht Hoe open je een Fifties diner? verscheen eerst op Francine Verbiest.